• Tematické
    Tematické letné pobyty s maskotmi KAMARÁTI z Trinity

    Vyberte si zo širokej ponuky letných tematických pobytov v rodinnom Baby friendly koncepte TRINITY Hotels & Resorts

  • Trojdňový
    Trojdňový TRINITY Pobyt ako darček - zakúpite online

    Ideálny darček za menej ako 2 minúty. Trojdňový TRINITY pobyt platný v ktoromkoľvek rezorte TRINITY Hotels
    zakúpite online s možnosťou platby kartou.

  • Prijmite
    Prijmite FOODIE firemnú kulinársku výzvu

    Predstavujeme vám jedinečný koncept FOODIE kulinárskeho štúdia a zážitkového varenia.
    Foodie je určené pre všetkých, ktorí milujú dobre jedlo so všetkým, čo k nemu patrí.

  • Výnimočné
    Výnimočné kongresové priestory v ponuke SENEC Lake Resort

    Kongresová miestnosť až pre 650 osôb, salóniky, súkromná kinosála či kulinárske štúdio FOODIE
    Výnimočné priestory pre výnimočné podujatia, teambuidingy, kongresy či párty.

Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.

V týchto informáciách sa dozviete ako nakladáme s Vašimi osobnými údajmi, ako nás môžete kontaktovať, ak máte otázky k spracúvaniu Vašich osobných údajov a ďalšie dôležité informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov. Odporúčame vám aby ste si tieto informácie dôkladne prečítali. Tieto informácie sa môžu občas meniť. Aktuálne informácie týkajúce sa spracúvania Vašich osobných údajov budú zverejnené na našich internetových stránkach www.trinityhotels.sk.


Pri spracúvaní Vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a súvisiacimi predpismi.


Prevádzkovateľ:

TRINITY Hotels, s.r.o. Slnečné jazerá – sever 2561, 903 01 Senec, IČO: 47 038 705 , Email: trinity@trinityhotels.sk, Tel.: 18 333 alebo 904 330 033 (ďalej len „my“)


Spoloční prevádzkovatelia:

Niektoré účely spracúvania (TRINITY klub, Marketing, Evidencia uchádzačov o prácu) sme určili formou vzájomnej dohody v zmysle platných predpisov spoločne s nasledovnými Spoločnými prevádzkovateľmi: DOMÉNA, s.r.o. Nový Smokovec 42, Atrium Hotel 062 01 Vysoké Tatry, IČO: 31399282, ASPECT-VYHNE, a.s. Hattalova 12/A 831 03 Bratislava, IČO: 36354694, HOTEL SENEC a.s. Hattalova 12/a 811 01 Bratislava, IČO: 35735953.


Zodpovedná osoba:

Zodpovedná osoba za ochranu osobných údajov vám odpovie na prípadné otázky týkajúce sa spracúvania Vašich osobných údajov. Zodpovednú osobu môžete kontaktovať emailom na adresu: dpo@trinityhotels.sk alebo poštou na našu adresu.


V nasledujúcich informáciách sú špecifikované podmienky spracúvania osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o. podľa konkrétneho účelu spracúvania:


ESHOP [.pdf]

TRINITY KLUB [.pdf]

REZERVÁCIE PRODUKTOV A SLUŽIEB [.pdf]

KARIÉRA [.pdf]

KOMUNIKÁCIA A POŠTA [.pdf]

MARKETING [.pdf]

ZMLUVNÍ PARTNERI [.pdf]

MONITOROVANIE AREÁLU [.pdf]

Aké máte práva?


Právo na odvolanie súhlasu

V prípadoch, ak spracúvame Vaše osobné údaje na základe Vášho súhlasu, môžete súhlas kedykoľvek odvolať zaslaním písomnej žiadosti poštou na našu adresu, alebo elektronicky na emailovú adresu trinity@trinityhotels.sk. Odhlásiť sa zo zasielania marketingových informácií môžete aj priamo v emailovej marketingovej informácii, kde je vložená možnosť zastavenia ich zasielania. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.


Právo na prístup k Vašim osobným údajom

Máte právo na základe žiadosti získať od nás informácie aké osobné údaje o vás spracúvame a poskytnutie kópie Vašich osobných údajov. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo na opravu alebo doplnenie osobných údajov

Osobné údaje musia byť správne, aktuálne a pravdivé. Máte právo na základe žiadosti na opravu nesprávnych a na doplnenie neúplných Vašich osobných údajov. Uplatnením tohto práva nám pomôžete udržiavať Vaše osobné údaje správne a aktuálne.


Okrem niektorých zákonných výnimiek máte tiež nasledovné práva:


Právo na vymazanie osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti požiadať o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sa účel spracúvania skončil alebo sú osobné údaje spracúvané nezákonne.


Právo na obmedzenie spracúvania

Máte právo na základe žiadosti o blokovanie Vašich osobných údajov.


Právo na prenos Vašich osobných údajov

Máte právo na základe žiadosti získať Vaše osobné údaje ktoré o vás spracúvame v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a máte právo požiadať o prenos týchto osobných údajov ďalšiemu prevádzkovateľovi, ak je to technicky možné. Práva tretích strán však týmto nemôžu byť obmedzené.


Právo namietať spracúvanie Vašich osobných údajov

Máte právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu Vašich osobných údajov.


Spôsob uplatňovania práv

Vaše práva môžete uplatniť zaslaním písomnej žiadosti poštou na našu adresu alebo elektronicky na emailovú adresu trinity@trinityhotels.sk. Na Vašu žiadosť týkajúcu sa spracúvania osobných údajov budeme odpovedať bez zbytočného odkladu v každom prípade do jedného mesiaca od jej doručenia. V osobitných prípadoch môže byť lehota predĺžená o ďalšie dva mesiace, ale v každom prípade vás budeme o dôvodoch predĺženia lehoty informovať do jedného mesiaca od prijatia žiadosti. Informácie sa poskytujú bezplatne. Ak by však Vaše žiadosti boli neprimerané alebo často sa opakujúce môžeme požadovať primeraný administratívny poplatok za ich vybavenie.


Máte právo podať návrh na začatie konania dozornému orgánu (Úrad na ochranu osobných údajov SR, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, email: statny.dozor@pdp.gov.sk), ak sa domnievate, že spracúvanie Vašich osobných údajov je v rozpore s týmito podmienkami, prípadne platnou legislatívou.


Platné od 25.5.2018

Fotogaléria -

  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
  • Informácie o spracúvaní osobných údajov spoločnosťou TRINITY Hotels, s.r.o.
Vyhlásenie zväzu cestovného ruchu k stretnutiu s predsedom NR SR
Z našej videogalérie vyberáme

Slavo Jurko navštevuje TRINITY Hotels

Firemné večierky a párty v Trinity Hotels & Resorts

Letná dovolenka v Senec Lake Resort

Igor Timko odporúča dovolenku v TRINITY Hotels & Resorts

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac info